GASILSKO TEKMOVANJE GZJ - 24.9.2016 - Mlačca >
< SLADOLEDNI DAN ter KOPANJE V PENI - 3.9.2016
18.09.2016 23:27 Age: 8 yrs

DRŽAVNO TEKMOVANJE V ORIENTACIJI - GOLTE - 17.9.2016


Ekipi pionirk PGD Hrušica (Nika, Anja, Anjeza), se je uspelo uvrstiti na državno tekmovanje v orientaciji, ki je bilo na Golteh.

Najprej so opravile vajo z vedrovko, na spodnji postaji gondole, nato smo se z gondolo odpeljali na Golte, kjer so se spopadle s progo ter vremenom. Ravno ob štartu gorenjskih ekip, je pričelo liti kot iz škafa. Že tako težke proge so postale še težje in žal, je ta kombinacija botrovala precejšnjemu številu poškodb, med tekmovalci. Rok Popovič, ki je bil spremljevalec našim vrlim dekletom, je najprej poskrbel za ogrevanje pred štartom, nato pa odlično razporedil moči ter prilagodil hitrost razmeram na progi. Čas ekipe je bil odličen in tudi vaje na progi so, kljub zelo razmočenemu terenu, opravile z odliko. Po dobrih 20 minutah so, v cilj, pritekle s skrajnimi močmi, z odličnim časom in najpomembnejši podatek, brez poškodb.

Čestitke vsem štirim in kapo dol. Končni rezultat odlično 11 mesto med 33 ekipami. Da so, vse ekipe, izredno dobro pripravljene, pove podatek, da so našo ekipo, od tretjega mesta, ločile le nekaj več kot 4 točke.

REZULTATI

Seveda gre zasluga za uspeh tudi mentorici Saši, ki je ekipo pripravljala na tekmovanje.

SLIKE S TEKMOVANJA

Robert