GASILSKA PARADA OB PRAZNOVANJU 110 LETNEGA DELOVANJA PGD HRUŠICA >
< ANŽE KOPITAR - ČESTITKE OB NOVEM USPEHU
16.06.2014 17:04 Age: 10 yrs

28. SREČANJE ČLANIC GORENJSKE - HRUŠICA 14.6.2014


V okviru praznovanja 110 let delovanja PGD Hrušica, smo gostili ekipe članic GZG na 28 srečanju. Jutro po neprespani noči (končnica NHL z Anžetom, je zadosten razlog za bdenje, končna zmaga pa za proslavljanje), je bilo delavno. Kot se spodobi, smo se maksimalno potrudili ter pripravili vse potrebno za tekmovanje. Letos se je srečanja udeležilo rekordnih 96 ekip članic iz cele Gorenjske.

Žal na vreme nismo imeli vpliva in tako se je, nekje na sredi tekmovanja, ulilo kot iz škafa. Članice so pokazale gorenjsko trmo se spopadle z naravo in seveda zmagale. Pohvala sodnikom ter tekmovalkam za strpnost ter profesionalen pristop. Ob takem številu ekip smo se vsi zavedali, da bo težko tekmovanje zaključiti v priporočenem času. Kljub dežju nam je uspelo, predvsem nas veseli, da ni manjkalo dobre volje, spodbujanja vseh ekip, ter končanja tekmovanja brez poškodb, kljub močno razmočenem terenu.

V imenu organizatorja se še enkrat vsem sodelujočim najlepše zahvaljujemo in upamo, da ste se imeli z nami odlično. Seveda so, za še boljše vzdušje, poskrbeli Modrijani, ki so nam popestrili večer, ter do zadnjega kotička napolnili šotor ter okolico.

SLIKE s tekmovanja

Robert